Brows & lashes

mooie ogen zonder make-up

Prachtige volle wimpers en wenkbrauwen. Wie wil dat nou niet? Helaas hebben we ze lang niet allemaal van nature. Het kan natuurlijk ook zijn dat u geen tijd (of zin) heeft om iedere ochtend lang voor de spiegel te staan. Welke reden u ook heeft, wij voorzien u graag van mooie wenkbrauwen en wimpers waar u geen omkijken meer naar heeft. Alle wenkbrauw- en  wimperbehandelingen worden uitgevoerd door onze beautyspecialiste. Er zijn verschillende behandelingen mogelijk in onze ‘Brow bar’ en ze hebben allemaal hetzelfde resultaat: u staat iedere ochtend op met een frisse en natuurlijke oogopslag zonder gedoe.

wimperlifting

Wimperlifting met producten van het merk Lash Bomb, is de trend van dit moment. Met deze revolutionaire behandeling krijgt u volle, gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven. Het is een geweldig alternatief als u geen extensions wilt of kunt dragen of als u uw natuurlijke wimpers niet langer wilt beschadigen door de wimperkrultang. Het Lash Lift systeem is geschikt voor korte, lange, steile en overkrulde wimpers. Zijn uw wimpers van nature ook niet zo mooi verdeeld? Ook dan is deze behandeling dé ultieme oplossing. De Lash Lift maakt gebruik van siliconen rods in plaats van de oude traditionele klemmetjes en schildjes. Hiermee krijgt u een natuurlijk gelift effect meteen vanaf de wimperrand, zonder knik. Voor het ultieme resultaat adviseren wij de wimpers ook te verven.

wimperextensions

Wimperextensions geven uw ogen een open, frisse en expressieve blik. Mascara is niet meer nodig. Wimperextensions zijn permanent gekruld, waterproof en blijven net zolang zitten tot de natuurlijke wimper uitvalt. De wimpers worden gezet met de one by one techniek. Dit geeft absoluut het mooiste en meest natuurlijke resultaat van alle technieken. Elk wimperhaartje wordt 1 voor 1 aangebracht. Ze blijven lang zitten, 6 tot 8 weken. Voor een mooi en langer resultaat, adviseren wij wel om na 3-4 weken de wimpers weer op te vullen. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het eenmalig te laten doen, bijvoorbeeld als u op vakantie gaat of een feestje heeft. Make-up is niet meer nodig en het bespaart u ‘s ochtends veel tijd. Wij raden aan, om GEEN oliehoudende producten te gebruiken, maar producten op waterbasis.

Tip: verwijder nooit zelf wimpers die niet meer mooi zitten. Laat dit altijd op de professionele manier doen bij ons in de salon. 

henna brows

Henna is geschikt voor iedereen die voor langere tijd mooie wenkbrauwen wil hebben. Henna is een rode kleurstof die wordt gewonnen uit de hennastruik. Het is een zuiver natuurproduct waarmee je haren en huid kunt kleuren. Henna beschadigt de structuur van het haar niet. De verschillende kleuren komen tot stand doordat hennapoeder wordt vermengd met andere gedroogde planten. Zo ontstaan er meerdere kleurvarianten. Afhankelijk van het huidtype, de juiste mixverhoudingen, voorbehandeling en de nazorg blijft de hennatint 1 tot 2 weken op de huid en 6-8 weken op de haartjes. Wilt u liever een wat subtielere wenkbrauw dan is dit mogelijk met wenkbrauwverf.

PMU

Het kost ons iedere dag behoorlijk wat tijd om onszelf weer mooi te maken. Ook op dagen dat make-up minder belangrijk is, willen we er toch goed uit blijven zien. Permanente make-up kan daarbij helpen en geeft u al direct een frissere look.  

PMU wordt niet alleen cosmetisch toegepast, ook voor mensen met alopecia areata, een aandoening waarbij iemand vrij plotseling gedeeltelijk kaal wordt, is dit een uitkomst. De hairstroke techniek voor de wenkbrauwen, is hiervoor uitermate geschikt. U krijgt met deze techniek mooie en natuurlijk ogende wenkbrauwen, die amper van echte haartjes te onderscheiden zijn.

Bij onze PMU behandelingen is resultaat gegarandeerd. Gemiddeld heeft u 2 behandelingen nodig. 

bespaar ook tijd voor de spiegel

heeft u vragen over deze behandelingen?

Neem gerust contact met ons op.