hairstyling

Hairstyling en kapsalon

mooi haar zonder irritaties

Ook bij haar is maatwerk belangrijk! Daarom meten wij altijd de haarkwaliteit voordat we beginnen en is een intake voor een verfbehandeling ook altijd kosteloos. Zo weet je ook vooraf wat een behandeling je gaat kosten en betaal je nooit teveel! Wij rekenen per tijd die we kwijt zijn en niet per kort, half lang of lang haar. Ook voor de speciale krullenknip techniek rekenen wij in onze kapsalon niks extra, het is de tijd die wordt gerekend! Want wat voor de ene persoon half lang haar is is voor de ander lang haar. Bovendien heeft fijn haar minder verf nodig als dik haar. Een verfbehandeling wordt altijd afgesloten met een verzorgende behandeling. 

 In onze salon werken we vooral met producten die op natuurlijke basis zijn gemaakt en dierproefvrij zijn ontwikkeld. Mooi zijn van top tot teen ook aandacht hebben voor uw haar en uw hoofdhuid. Niets is vervelender dan een geïrriteerde huid, jeuk en uitslag. Onze haarverf bevat bijvoorbeeld geen ammonia en veel producten zijn vrij van PPD (paraphenylenediamine of p-phenylenediamine). Bent u allergisch voor deze stoffen, dan kunt u met een gerust hart bij onze kapster langskomen.

hairextensions

Naast een gewone knip- en verfbeurt, kun je ook bij ons terecht voor een mooie, volle en lange bos haar door middel van hairextensions of Weft. Goede hairextensions/ Weft zijn niet schadelijk voor het haar, blijven goed zitten en zijn bovendien herbruikbaar. Bij onze extensions en Weft knopen de haren niet snel en zijn de materialen van uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Als u hairextensions of Weft wilt hebben, maken we eerst een afspraak om te bespreken wat uw wensen, de haarstructuur en de kleurhoogte van het haar zijn. Zodra alles is bepaald en een aanbetaling is gedaan, bestellen wij de gewenste extensions of Weft en plannen we een datum om deze bij u te plaatsen. 

U kunt bij ons terecht voor zowel de Weft als microring extensions. Wij werken met Great Hair, Royalty en Ikhazy.

remy
non-remy

wilt u ook mooi gezond haar?

heeft u vragen?

Neem gerust contact met ons op.