huidtherapie

Huidtherapie

ga voor een gave huid

Heeft u last van een huid met acné, couperose, ernstige en/of langdurige pigmentvlekken, littekens en striae, kalknagels en een verslapte huid? Dan kan dit goed worden behandeld met hulp van een huidtherapeut. Onze salon werkt samen met Cosmetique Totale, een landelijke organisatie op het gebied van het behandelen van huidproblemen. Zij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Omdat laserontharing een vak apart is en niet iets wat je er in een beautysalon “even bijdoet”, hebben wij gekozen voor deze samenwerking. Met ingang van 2 januari 2019 zal Anne, HBO-gediplomeerde huidtherapeute, bij onze salon aanwezig zijn en u van de beste zorg voorzien. De kosten voor de behandelingen kunnen pas worden bepaald nadat zij uw huid heeft kunnen beoordelen en een behandelplan op maat heeft opgesteld. In een aantal gevallen is vergoeding door de zorgverzekeraar mogelijk.

wat doet een huidtherapeut?

Een huidtherapeut houdt zich voornamelijk bezig met het verminderen, het oplossen of voorkomen van (klachten door) huidproblemen en werkt vaak samen met andere specialisten zoals dermatologen en huisartsen. U kunt voor alle huidproblemen terecht bij onze huidtherapeute, zoals: 

  • Lichte tot zware vormen van acne
  • Vaataandoeningen zoals rosacea of couperose
  • Pigmentvlekken
  • Fibromen en ouderdonmswratjes
  • Littekens
  • Huidveroudering, rimpels
  • Overbeharing
  • Ongewenste tatoeages

Kijk voor meer informatie over de verschillende huidproblemen op de website van Cosmetique Totale. Ga voor de behandeling van overbeharing naar Ontharen.

WELKE APPARATUUR WORDT GEBRUIKT?

Onze huidtherapeut werkt alleen met hoogwaardige medische apparaten en producten die wetenschappelijk bewezen effectief zijn. Al onze lasers hebben het strenge FDA keurmerk. We gaan voor veiligheid en effectiviteit want, het gaat wel om uw huid.

VERGOEDING HUIDTHERAPIE

Huidtherapeutische behandelingen worden door zorgverzekeraars vergoed. Of u de behandelingen ook daadwerkelijk vergoedt krijgt, is afhankelijk of u aanvullend verzekerd bent. Wij zijn erkend door alle zorgverzekeraars. Wilt u advies van de huidtherapeute? Graag nodigen we u uit voor een gratis en vrijblijvend consult.

gratis huidanalyse en advies t.w.v. 25,-?

heeft u vragen?

Neem gerust contact met ons op.