make-up

Make-Up

de mooiste versie van uzelf

Gaat u trouwen, heeft u een feestje of een andere speciale gelegenheid? Wij laten u graag stralen met onze make-up van Bellápierre. Dit mooie merk is één van de weinige merken met producten die 100% mineraal zijn. Door de natuurlijke ingrediënten is de kans op huidreacties minimaal. Dermatologen adviseren ook vaak om Bellápierre te gebruiken bij een gevoelige huid. Het blijft daarnaast langdurig zitten, tussentijds bijwerken is zelden nodig. De make-up is eenvoudig te verwijderen en de poriën raken dus niet verstopt. De producten van Bellápierre zijn ook te koop in onze salon.

PERMANENTE MAKE-UP (PMU)

Het kost ons iedere dag behoorlijk wat tijd om onszelf weer mooi te maken. Ook op dagen dat make-up minder belangrijk is, willen we er toch goed uit blijven zien. Permanente make-up kan daarbij helpen en geeft u al direct een frissere look.  

PMU wordt niet alleen cosmetisch toegepast, ook voor mensen met alopecia areata, een aandoening waarbij iemand vrij plotseling gedeeltelijk kaal wordt, is dit een uitkomst. De hairstroke techniek voor de wenkbrauwen, is hiervoor uitermate geschikt. U krijgt met deze techniek mooie en natuurlijk ogende wenkbrauwen, die amper van echte haartjes te onderscheiden zijn.

Bij onze PMU behandelingen is resultaat gegarandeerd. Gemiddeld heeft u 2 behandelingen nodig. 

wees het stralende middelpunt

heeft u vragen?

Neem gerust contact met ons op.