over ons

Over ons

UW schoonheid bereiken we samen

Ons salonteam bestaat uit verschillende beautyspecialisten, die ieder een eigen specialisme hebben en één gemene deler: hun passie voor uiterlijke verzorging. Door samen te werken kunnen we op elk gewenst beautygebied behandelingen aanbieden, maar ook de beste prijs. Heeft u vragen, wilt u een keer kennismaken of kijken wat wij voor u kunnen betekenen? Loop gerust eens binnen, de koffie staat altijd klaar! 

Margit

Ik ben eigenaresse van de salon en als schoonheidsspecialiste verzorg ik de gezichts- en lichaamsbehandelingen. Mijn passie ligt op het vlak van huidverbetering en werken vanuit de kracht van de natuur. Regelmatig volg ik trainingen om de beste resultaten voor de huid te kunnen behalen! Met schone producten, vrij van onder andere parabenen, minerale oliën en sulfaten, die bewezen effectief zijn en waarmee we zeer sterke resultaten behalen. Iedereen moet hier vrolijker naar buiten lopen dan dat hij of zij binnenkwam.

Arlette kapper

Arlette

Arlette zit al ruim 19 jaar in het kappersvak en is allround hairstylist. Behalve als kapper heeft ze ook een aantal jaren lesgegeven op de Kappersacademie. Ook heeft ze meegedaan aan kapperswedstrijden waarbij ze verschillende keren in de finale stond! Haar specialisaties zijn kleuren en het bepalen van de juiste haarkleur, barbier, krullen knippen en het creëren van een vollere en/of langere bos haar d.m.v. extensions of andere systemen. Ook voor een schitterend bruids- of feestkapsel met bijpassende make-up kunt u bij Arlette terecht. In de kapsalon gebruiken we alleen producten van de hoogste kwaliteit. Allergie voor ammonia en PPD? Wij kunnen u helpen! Ook bij andere hoofdhuidproblemen helpen wij graag met deskundig advies en de juiste producten!

Anne

Ik werk vanuit Cosmetique Totale als huidtherapeute bij Beauty & Spa Maas en Waal. Ik help mensen bij het verminderen, oplossen of voorkomen van (klachten door) huidproblemen zoals acne, couperose, pigmentvlekken, maar ook bij het verwijderen van ongewenste tatoeages. Veel van de behandelingen komen voor vergoeding in aanmerking. U bent altijd welkom voor een kosteloze intake!

Linsy

Mijn passie is het bewerken en versterken van gezichtsbepalend haar zoals de wimpers en de wenkbrauwen. Bij Beauty & Spa Maas en Waal verzorg ik de henna brows, wimperlifting, wimperextensions en de PMU ( permanente make-up). Ik ben gespecialiseerd in het aanbrengen van permanente make-up. Daarnaast plaats ik ook gellak nagels. Ik ben 3 dagdelen per week bij Beauty & Spa Maas en Waal. Mocht u graag op een andere dag bij mij terecht willen, dan is dat in overleg mogelijk.

Quinty

Mijn naam is Quinty en ik ben stagiaire bij Beauty & Spa Maas en Waal. Voor mijn opleiding allround schoonheidsspecialiste loop ik op woensdag en donderdag stage. Omdat ik al in mijn tweede leerjaar ben zijn er een aantal behandelingen, zoals manicure, nagels en wenkbrauwen, die ik zelfstandig verzorg in de salon. De duobehandelingen geef ik samen met Margit.