Verven, hightlights & balayage

mooi haar zonder irritaties

Ook bij haar is maatwerk belangrijk! Daarom meten wij altijd de haarkwaliteit voordat we beginnen en is een intake voor een verfbehandeling ook altijd kosteloos. Zo weet je ook vooraf wat een behandeling je gaat kosten en betaal je nooit teveel! Wij rekenen per tijd die we kwijt zijn en niet per kort, half lang of lang haar. Want wat voor de ene persoon half lang haar is is voor de ander lang haar. Bovendien heeft fijn haar minder verf nodig als dik haar. Een verfbehandeling wordt altijd afgesloten met een verzorgende behandeling. 

 In onze salon werken we vooral met producten die op natuurlijke basis zijn gemaakt en dierproefvrij zijn ontwikkeld. Mooi zijn van top tot teen ook aandacht hebben voor uw haar en uw hoofdhuid. Niets is vervelender dan een geïrriteerde huid, jeuk en uitslag. Onze haarverf bevat bijvoorbeeld geen ammonia en veel producten zijn vrij van PPD (paraphenylenediamine of p-phenylenediamine). Bent u allergisch voor deze stoffen, dan kunt u met een gerust hart bij onze kapster langskomen.

Wij werken onder andere met Bhave, dit merk heeft als een van de weinige merken een verf om te blonderen. Dus geen waterstofperoxide meer op de gevoelige hoofdhuid! Daarnaast kunnen we met Bhave voorzien in alle kleurwensen, van subtiel tot knallende kleuren!

wilt u ook mooi gezond en gekleurd haar?

heeft u vragen?

Neem gerust contact met ons op.